Ontdek Rotterdam en het Mariniersmuseum eens vanaf het water!

Het Mariniersmuseum verkoopt nu dagkaarten voor de Waterbus. Met de Waterbus dagkaart kan het museum bezocht worden met 50% korting op de entreeprijs. Ook kan er met de dagkaart gebruik gemaakt worden van vele andere kortingsacties, kijk op www.waterbus.nl voor meer speciale aanbiedingen.De standaard dagkaart kost € 12,50 en € 9,00 voor kinderen 4 t/m 11 jaar en 65+.

Aqualiner

Aqualiner is de snelle veerdienst in Rotterdam en hiermee zijn er tal van mogelijkheden voor een maritiem bezoek aan de stad. De Aqualiner vaart dagelijks naar de haltes Heijplaat–RDM, Katendrecht, St. Jobshaven (o.a. Euromast) en de Erasmusbrug waar er overgestapt kan worden op lijn 20 van de Waterbus die vaart van en naar Kinderdijk en de Biesbosch in Dordrecht. Omdat de fiets gratis mee op de boot mag, zijn de haltes een onderdeel van verschillende fietstochten

 

Verkoop Waterbus dagkaarten bij het Mariniersmuseum

Waterbus is het grootste openbaar vervoer netwerk over het water in Nederland. De snelle schepen zorgen 365 dagen per jaar voor een comfortabele en leuke reis van en naar de Drechtsteden en Rotterdam.  De fiets mag ook hier gratis mee. Met een halte vlak naast de Erasmusbrug en Spido fietst u langs het water gemakkelijk naar het Mariniersmuseum.

 

Arrangementen Mariniersmuseum en de Waterbus

Houd vooral onze internetsite in de gaten voor leuke acties van de Waterbus en het Mariniersmuseum. Als u als eerste op de hoogte wilt zijn van deze arrangementen kunt u zich onderaan de pagina abonneren op de nieuwsbrief.

Aqualiner
Aqualiner